onsdag 17 januari 2018

Inspirationsbilder: Bröllopsnaglar

Jag hade en riktigt mysig ledig dag idag. Hade bokat tid till handvård och manikyr. Tog gellackning om det skulle kunna hjälpa till att mina naglar inte skulle brytas så lätt. Har tidigare varit och frågat råd om hur jag skulle kunna få mina naglar att inte gå av och flisa sig och de föreslog att gellackning några månader före bröllopet kunde fungera. Jag vill ändå inte ha lösnaglar så tror det här kan vara en bra lösning för mig.

Jag bokade tiden via Timma till en salong nära Iso omena eftersom vi hade bokat träff med Esbo stall så det var passligt åt samma håll. Till bröllopet kommer jag säkert att välja någon som är lite mer specialiserad på naglar. Fast jag är väldigt nöjd med mina naglar men de hade till exempel inte så mycket färgalternativ.Till bröllopet vill jag nog ha något lite mer speciellt, t.ex strass. Tycker också ombre fransk manikyr ser jättefint ut. Har samlat lite inspiration från pinterest hur naglarna kunde se ut på bröllopsdagen. Min favorit är kanske bild nummer två.
Förutom att få fina naglar idag skickade jag email till pastorsexpeditionenen för att få blanketten för hindersprövningen. Vi var också och diskuterade bordsplacering och dekorering på Esbo stall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar