söndag 26 februari 2017

Liten klänningskris

Jag trodde att jag hittat min klänning på White Dress men jag har hela tiden levt i hoppet om att jag kan använda någon av Stockmanns reakuponger på klänningsköpet. Nu hittade jag på Stockmanns hemsidor att man inte kan använda åtminstone februari månads kuponger på White Dress, vilket betyder att klänningen nog är för dyr.

Fast jag tänkt att det inte spelar så så stor roll hur mycket klänningen kostar för jag betalar den själv och alltså inte från vår gemensamma bröllopsbudget. Jag har sparat en hel del pengar till klänningen men fick ångest över priset och att jag inte kan sätta över 2000€ på en klänning. Dessutom kostar ju ännu alla förändringar som man måste göra.

Så vad gör en brud i panik om inte ringer till sin mamma? Vi pratade en stund i telefon och jag beställde en tid till Zazabella till följande dag. Min räddare i nöden.

Vi valde ut kanske sju stycken klänningar, alla i ganska samma stil. En stod ut över de andra och är nästan exakt likadan som den på Stockmann, och 600€ förmånligare! Satt en bild på båda känningarna i bröllopsgruppen på facebook för att få andra brudars åsikt om klänningen och alla tyckte mer om Zazabellas klänning och trodde den var den dyrare klänningen. Imorgon skall jag prova den med mina kära brudfrämmor men det börjar kännas bra och det var tur att krisen inte blev desto större. 

Eftersom det inte blev prinsessklänningen från Niinatar kan jag nu sätta några bilder på den. 
Follow

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar