tisdag 5 september 2017

Vår bröllopsnatt - Klaus K

Vi har bokat vår bröllopsnatt till Klaus K. Klaus K ligger centralt i Helsingfors som är bra för oss eftersom vi tänkte man kunde boka brunch till följande dag och på så sätt ännu njuta av bröllopsveckoslutet. Vi gick igenom några hotell som kunde vara bra alternativ men Klaus K hade kanske det bästa utbudet av rum i jämförelse med pris. Vi har sovit en gång tidigare på Klaus K och var väldigt nöjda. Fina, rymliga rum och jättegott morgonmål.

 
Lobby (Bild från hotels.com)
Klaus K erbjuder bröllopspaket som innehåller skumvin och antipastitallrik på kvällen/natten när man kommer till rummet. På morgonen får man morgonmål på rummet och sen utcheckning klockan 14. Sen utcheckning är ju väldigt skönt och många hotell erbjöd det men många hade också en klausul att enligt tillgänglighet så det är inte helt säkert att man får den sena utcheckningen.


Envy King (Bild från hotels.com)
Klaus K hade också den fördelen att bröllopspaketet inte var bundet till ett visst rum utan man kunde välja mellan flera. Vi valde Envy King som var det förmånligaste alternativet tillgängligt för 245€/natt. Priserna gick upp till 725 € för en sky suite.

Terass (Bild från hotels.com)
Det känns kanske lite konstigt att betala så mycket för bara några timmar på hotellet men tänker nog att hoppeligen gifter man sig bara en gång i livet så då kan man nog satsa lite. Knappast ångrar man att man satt pengarna på bröllopsnatten i stället för någonting annat. Nu är det ju någonting lite speciellt med att få sova på hotell i stället för att åka hem.

Ingång (Bild från hotels.com)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar