tisdag 6 mars 2018

Bröllopsvalsen

Försöker skriva arbetsansökningar men måste ta en liten kreativ paus och lyssna på vår bröllopsvals, Jackie De Shannons What the world needs now is love. Jag har drömt om låten som bröllopsvals sedan jag var 20 och gick på en pardans kurs där vi dansade långsam vals till låten. Sån tur tyckte Olli om låten och om långsam vals så min dröm går i uppfyllelse.


Igår var vi på vår första privata danslektion och det var helt underbart. Var lite nervös men helt i onödan. Vi bokade timmen via Tanssigurut som vi har dansat pardans hos i snart två år och Kimmo hade gjort världens vackraste koreografi åt oss. Timmen kostar 70€ per gång och det var värt varenda cent.

Vi fick koreografin skriven på ett papper så att vi kan öva hemma så jag övade nu lite för mig själv så orkar jag kanske koncentrera mig på min arbetsansökning sedan. Grannarna sku säkert undra en aning om de såg mig. 

Om två veckor har vi nästa timme som vi kan gå igenom saker som blivit oklara eller som vi inte på egen hand har lyckats öva på.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar