fredag 9 juni 2017

Save the date -korten har anlänt!

Igår var en härlig dag! När jag kom hem väntade en lapp från UPS. Save the date -korten hade kommit. Hade svårt att vänta hur det ser ut men vi hade vårterminens sista danstimme som vi måste gå på först. 

Den här gången var det långsam vals. Det passade oss bra eftersom vår bröllopsvals kommer att vara långsam vals. De hade inga timmar för nybörjare så vi gick modigt på fortsättningskursen och var ganska borttappade när vi genast började dansa utan att gå igenom stegen först. Men till all lycka så var det bara lite uppvärmning innan de visade stegen lite noggrannare. 

Hade svårt att hålla leendet borta när vi stegade omkring i salen. Och när de ännu spelade vår bröllopsvals (får förbli en hemlighet än så länge)! Passade ocså på att fråga i vilket skede vi borde boka några privattimmar så det är också fixat nu.

Efter danstimmen åkte vi genast till posten. Vi öppnade paketet tillsammans och korten var jättefina! Sätter bild genast när gästerna har fått sina. Började genast skriva några kuvert. Två hann jag få helt färdiga. Bara 32 återstår! Sätter en bild på paketet än så länge. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar