måndag 19 juni 2017

Våra save the date -kort

Förra veckans onsdag skickade de första tack för save the date -korten så nu tänkte jag att jag kan sätta ut lite bilder här på bloggen. Vi ordnade först en liten förlovningsfotografering med min syster som jag skrev om här. Så här såg bilden ut som vi valde till korten.

ⓒ Mia Rikberg

Vi valde att beställa korten från Wedding paper divas. Skulle gärna använda finska företag men på det här sättet sparade vi ganska mycket pengar. Speciellt när Wedding paper divas har erbjudanden hela tiden så vi beställde våra kort med 40 % rabatt. Förstås kommer tullavgiften ännu till men det var fortfarande mycket förmånligare än de kort som vi tittade på från finska sidor. Wedding paper divas har en massa olika botten som man kan välja mellan och dessutom kan man ännu be att de gör ändringar i de färdiga bottnen till ingen kostnad. 


Vet inte hur många timmar jag satte och provade olika fonter. Vi bytte även baksidans färg för den var så tråkig mörkbrun skiftande mot svart. Jag skrev tidigare här att jag övade kalligrafi för att kunna addressera kuverten. Jag ville på nåt sätt få "pyssla" men ville inte att korten skall se allt för hemlagade ut. Det är bara inte min stil så tänkte att kalligrafi kunde vara det bästa sättet att få göra lite själv också.

Det tog ca två dagar att skriva alla kuvert. Det var extra långsamt eftersom jag måste öva varje address skilt så att jag kunde vara säker att det ryms. Gjorde misstaget att jag limmade frimärkena först så om jag gör ett misstag kan jag inte ta ett nytt kuvert utan att måsta betala ett nytt frimärke. Men jag var ju så ivrig på att få göra någonting då när vi hade hämtat korten på posten.Olli hjälpte mig att limma fast kuverten. Klistermärkena beställde vi också färdigt från Wedding paper divas. På posten var det en man som tog emot kuverten. Var lite besviken för jag tänkte att en kvinna hade säkert kommenterat dem. Men fick ta tillbaka mina tankar för han frågade om jag skrivit dem för hand och sade att det såg 
väldigt snyggt ut. Haha, stolt när postmannen ger komplimanger. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar