onsdag 30 augusti 2017

Bröllopsresan bokad

Nu har vi äntligen bokat vår bröllopsresa. Efter otaliga timmar av sökande var vi nere till två alternativ, Mexico och Jamaica. Båda hade sina för och nackdelar och det kändes att när allting började luta åt det ena hållet så läste man någonting som fick det att skifta över åt det andra. Så jag satte ännu frågan på facebook i bröllopsgruppen och där kom det mycket tips. Alla rekommenderade Mexico. Vi hade tittat på Playa del Carmen men många sade att stranden inte är lika bra där som i till exempel Cancun.

Olli hittade en trevlig ö utanför Cancun, Isla Mujeres så vi beslöt att dela vår semester i två delar, en vecka i Cancun och en vecka på Isla Mujeres. Här är lite bilder från hotellen, Riu Palace Peninsula i Cancun och Zoetry Villa Rolandi på Isla Mujeres. (Alla bilder lånade från hotels.com)

Riu Palace Peninsula

Riu pool

Riu svit med jacuzzi på balkongen

Zoetry Villa Rolandi

Jacuzzi på terassen

Zoetry pool

Juniorsvit
Vi tog båda hotellen med all inclusive så behöver man inte fundera så mycket på hur mycket pengar man lägger på mat och dricka. Nu behöver vi bara betala för excursioner och sånt så det blir kanske lättare att avgöra hur mycket pengar som går åt. Riu hade inga honeymoon erbjudanden men Zoetry hade. De erbjöd åtminstone frukt, champagne och frukost i sängen med mimosan som hörde til priset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar