fredag 27 oktober 2017

Vår florist

På onsdag var vi och träffade vår florist, Tanja från Floramore i Tölö. Här kan du läs om hur jag tänkte våra blommor kunde se ut. Jag är så glad att jag valde Floramore, mötet gick jättebra och Tanja var helt på samma våglängd angående blommorna.

Ursprungligen hade jag tänkt att vi tar blommorna från Kauklahden Kukka men jag fick en rabattkupong till Floramore från bröllopsmässan så tänkte att jag sätter förfrågan till båda ställena om ett ungefärligt pris för de blommor jag har tänkt. Floramore svarade nästan med det samma och jag fick genast en bra känsla. Kauklahden Kukka svarade att återkom närmare bröllopet. Valet var enkelt. Jag som älskar att planera allt i god tid väljer så klart den blombutik där jag får planera på förhand.

Jag visade åt Tanja alla bilder jag samlat och vi diskuterade blommorna utgående från dem. Jag hade med en träskiva och några glasburkar för att visa hur jag hade tänkt att blommorna till bordet skall vara. Tanja gjorde snabbt i ordning två små buketter och jag bara älskade dem. Det kommer troligtvis ännu lite brudslöja i buketten. Tyvärr minns jag inte längre vad blommorna hette förutom rosen.




Det vi bestämde vara att alla bord får två buketter. Alla kommer inte att vara likadana. Dessutom kommer det liknande uppsättningar till vårt bord som jag av någon anledning helt hade glömt bort. Sedan blir det min bukett och brudfrämmornas lite mindre buketter. Till bufféen och presentborde kommer var sin lite större uppsättning. Pojkarna och papporna får sina crosagen och så tar vi en extra ifall Ollis blir mosig av alla kramar så kan man byta. Det var ett bra tips att om man hyr kostym så skall man fråga hur crosagen får fästas, med säkerhetsnål eller magnet? Sista blomdekorationerna är girlander som kommer på bordsplaceringskartan och programmet.

Jag var så otroligt nöjd med mötet och vi fick ännu blommorna hem så nu får jag njuta av dem hemma också. Olli tyckte blommorna var fina men förstod sig inte riktigt på den mörkare blomman. Han tyckte inte den passade ihop med de romantiska blommorna men jag tycker den ger en trevlig motvikt mot allt det fluffiga och ljusröda. Och jag tror den passar riktigt utmärkt i ett stall som är vår festlokal. 


Kan verkligen varmt rekommendera Floramore åt er som inte valt florist ännu. Jättetrevlig och bra service på alla sätt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar