måndag 24 juli 2017

Bröllopsresan

Vi har funderat mycket på vart vi skulle vilja åka på bröllopsresa. Mina kriterier var vita stränder, turkost hav och palmer. Igendera av oss vill åka till Europa eftersom vi rest mycket i Europa och det känns att det är för nära oss. Vår bröllopsresa måste vara till en destination som vi inte genast åker till igen. Vi började med att skriva ner alla ställen som vi bara kunde komma på som kunde tänkas vara ett bra ställe för oss.


Ända sedan min vän gifte sig och de åkte på bröllopsresa till Mauritius har jag tänkt att det säkert kommer att vara dit vi också åker. Men till min besvikelse är det bara kring 20 grader i medeltemperatur där i juni så med vår tur skulle det väl vara som en dålig finsk sommar där. Vi brukar nämligen ha lite otur med vädret när vi reser. Senast då vi var i Dubai hade det snöat i Arabemiraterna!

Efter att ha funderat hit och dit valde vi sex destinationer att bekanta oss närmare med. De är följande:

Malediverna (bild härifrån)
Martinique (bild härifrån)
Curacao (bild härifrån)
 
Seychellerna (bild härifrån)


St Martin (bild härifrån)
Cancun Mexico(bild härifrån)
Välj nu sen av dessa fina ställen ett som 1) har ett trevligt hotell i lämplig prisklass, 2) har varmt väder och inte regnperiod, 3) man inte behöver flyga två dygn till och 4) har aktiviteter annat än bara poolhäng. Tur att vi har tid att fundera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar