fredag 18 november 2016

Festplatser del 2

Igår var vi och tittade på det andra potentiella feststället, Ravintola Alia. Restaurangen är en beställningsrestaurang och ligger på Blåbärslandet nära Högholmen. Omgivningen var definitivt mycket trevligare än vid Espoon Talli. För tillfället får man ta sina egna drickor men han som visade oss runt sade att de kommer att få A-tillstånd på nästa års sida så det var det slut på det roliga. Trots att stället var rikitgt trevligt är det inte ett alternativ för oss. Pluspoäng får stället för flexibilitet vad gäller möjligheten att komma och titta på stället. Här är några bilder lånade från deras hemsida.

Den övre bilden är salen där förrättsbuffén dukas upp och sedan flyttas buffétbordet åt sidan så att salen efter middagen förvandlas till dansgolv. Huvudrätten serveras till bordet. Nedre bilden är salen där gästerna sitter. Det ryms 80 personer i utrymmet om borden placeras tvärs över i stället för som på bilden. Om man har fler gäster kan dessutom en till sal användas. Salarna är placerade som ett L så om brudparet sitter i hörnet kan alla se dem trots att alla inte sitter i samma utrymme.

Vi frågade inte så mycket mera information om stället eftersom man inte kan ta med egna drickor men nu när jag tittar på bilderna kunde nog stolarna och lamporna orsaka ett problem om man inte vill ha lila som temafärg för bröllopet. 

Senare idag skall vi och prova brudklänningar. Kan inte vänta. :)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar